vaneriblokki

FINE ART VANERIBLOKKI

Vaneriblokin kuva tulostetaan mattapintaiselle Fine Art valokuvapaperille, joka liimataan happovapaalla liimakalvolla vanerin pintaan. Kuva voidaan tulostaa sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti niin, että vanerin pintakuvio kuultaa läpi kuvan valkoisten sekä vaaleiden sävyjen kohdissa. Vanerin paksuus vakiona 21 mm.

 

RIPUSTUS JA ESILLEPANO

Fine Art vaneriblokin takana on ripustinhela, josta taulu on helppo ripustaa seinään kiinnitettyyn ruuviin tai naulaan. Lisäksi taulun mukana toimitetaan puinen tukitanko, jonka avulla vaneriblokki seisoo tukevasti pöydällä. Pienimmät taulut pysyvät tasaisella alustalla pystyssä myös ilman tukitankoa.

 

VAKIOKOOT JA HINNAT

  • 15x15 cm____25 €
  • 20x20 cm____30 €
  • 30x30 cm____50 €
  • 10x15 cm____20 €
  • 20x30 cm____40 €
  • 30x45 cm____70 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

 

TILAA NÄIN

Voit tilata vaneriblokin lähettämällä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen vaneriblokki@tulostamo.com

Muista mainita seuraavat asiat tilauksesi yhteydessä:

  • kuvatiedoston nimi ja haluamasi vaneriblokin koko
  • yhteystietosi mahdollista postitusta varten
  • toimitustapa: nouto toimitiloistamme tai postitus

Kuvatiedostot tulee laittaa sähköpostin liitteeksi tai lähettää wetransferin kautta. Tiedostomuodoksi käy .jpg, .tif, .psd ja .pdf.

Saat maksuohjeet tilausvahvistuksen yhteydessä. Voit maksaa tilauksen tilisiirtona ennakkoon tai noudon yhteydessä korttimaksulla.

Postitusmaksu taulun koosta ja määrästä riippuen 6 - 15 €

 

 

Tulostamon galleria

Voit tilata vaneriblokin myös valmiilla kuva-aiheella. Valitse mieluisa kuva-aihe alla olevasta galleriasta ja ilmoita kuvan numero sekä haluamasi vaneriblokin koko tilauksen yhteydessä. Galleriassa olevat kuvat ovat saatavilla ainoastaan neliön mallisina tauluina. Galleriaan on kasattu suosituimmat mallimme. Kaikki gallerian kuvat näet klikkaamalla tästä.

© Kuopion Tulostamo - Kuvien kopiointi ja kaikenlainen käyttö kielletty.

 

 

Piirre Collective - galleria

Voit tilata vaneriblokin myös ihastuttavan upeilla Piirre Collectiven kuva-aiheilla. Valitse mieluisa kuva-aihe alla olevasta galleriasta ja ilmoita kuvan numero sekä haluamasi vaneriblokin koko tilauksen yhteydessä. Piirre Collective - gallerian kuva-aihee saatavilla ainoastaan neliön mallisina tauluina.

© Piirre Collective - kuvien kopionti ja kaikenlainen käyttö kielletty.

 

 

 

 

contact

 

 

 

 

logo2

0400 262 142

 

laura@tulostamo.com

dont-delete-me